Tuesday, February 15, 2011

Is It Safe To Get Drunk On Mouthwash

Heart broken heart

Today is the San Faustino day of singles! This recipe has two meanings: it is dedicated to all those whose hearts are "broken", which is sad for love, but at the same time also represents a heart that finds its perfect even if half of him away! I do not know, I know that with these explanations I'm a little 'messed up, but I am only a cat! By Helga
we reflected on the fact that often those who are in pairs would be single and vice versa we concluded that the reasons are many: sometimes you are not able to appreciate the positives of each situation, as in every situation of ' existence, in general, there is never completely right or wrong choice. The needs umane, i desideri mutano con il tempo e con esse anche l’ipotetica condizione ideale del cuore!
Per me è molto difficile riuscire a comprendere gli umani, per quanto mi sforzi, li trovo sempre molto complicati, ma ormai è ribadito che i gatti sono esseri superiori.
Ringrazio tutti coloro che mi seguono nonostante le mie assenze, vi aspettiamo prossimamente con i nostri pensieri, di cui prendiamo nota quotidianamente con mano e zampotta!
Con questa ricetta partecipo al contest di cuocicucidici e devo dire che mi sono impiastricciata tutte le zampotte, mi sono veramente impegnata!

Ed ecco la ricetta!


heartbreak
Ingredients for 4:
for pasta brise:
200 g flour 100 g butter

7 cl of water

2 tsp sugar 1 pinch salt 30 g cocoa


for cream:
120 g dark chocolate 120 g white chocolate


2 tablespoons sugar 200 ml cream butter for the pan



Preparation:
for the dough: Put the flour in the robot, butter cold from the fridge, cold water, sugar and salt. Divide into two one half add the cocoa. Put the robot in the two compounds separately, start at full power e nel giro di pochi minuti si formerà una palla. Avvolgete nella pellicola alimentare e mettete in frigo fino al momento di utilizzare.
Pelate le pere, togliete i semi, tagliatele in metà. Mettetele in una scodella con tre cucchiai di limone.
Fate bollire l’acqua con tre cucchiai di limone e la bustina di vaniglina. Mettete le pere e fate bollire per qualche minuto. Scolate e fate raffreddare. Tagliate ogni metà in quattro parti.
Togliete la pasta brisé dal frigorifero e stendetela. Foderate due stampi imburrati precedentemente, copriteli con un foglio di carta forno e con fagioli secchi, fate cuocere in forno a 180° per 20 minuti. Togliete dal forno e fate raffreddare.
In un pentolino fate sciogliere il cioccolato fondente, 1 tablespoon of sugar and 120 ml of cream.
In another saucepan, melt the white chocolate, 1 tablespoon of sugar and 80g of cream.
Put the cream "white" on the cake "black and cream" black "on the" white ".
Refrigerate for two hours.
Remove from refrigerator and cut the cake with a heart mold, cut each heart in half and add it to that of the opposite color. And as said Magali
"leccatevi mustache!"

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